Κύπελλο Ελλάδας: Αιολικός - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Τον «σκότωσε» ο Μπουρούς

Ο Αιολικός πέτυχε τη μεγάλη έκπληξη της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας «πετώντας» εκτός διοργάνωσης τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0.

Κύπελλο Ελλάδας: Αιολικός - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Τον «σκότωσε» ο Μπουρούς

Πολύ μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αφού ο Αιολικός που ανήκει στην Γ' εθνική κατηγορία απέκλεισε στην έδρα του τον Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 1-0.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου παρατάχθηκε κόντρα στον Αιολικό με τους βασικούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο δέχτηκε γκολ στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης με πέναλτι από τον Μπουρούς.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Τελικά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα και ο Αιολικός που είναι δυο κατηγορίες πιο κάτω από την ομάδα του Παπαδόπουλου πήρε τελικά μια τεράστια νίκη/πρόκριση με 1-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Ματάι (61’ Παλαμουτσής), Κατσίκης (87’ Μπάρκας), Τσιπάς (89’ Λαμπράκης), Μπουρούς, Σπόλιαριτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Λαρέα, Λαγός (58’ Ιρίτιερ), Χουχούμης, Παυλίδης (71’ Βουό), Μπλάζιτς, Μπετινέλι, Βάρκας (46’ Μπαστιάνος), Μαρκόφσκι.