Πανθηραϊκός - Πλατανίας 1-2: Ο Λουκίνας έδωσε την πρόκριση στους Κρητικούς

Με δυο γκολ του Λουκίνα ο Πλατανιάς νίκησε εκτός έδρας τον Πανθηραϊκό με 1-2 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Πανθηραϊκός - Πλατανίας 1-2: Ο Λουκίνας έδωσε την πρόκριση στους Κρητικούς

Μια ακόμα ομάδα εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Πλατανιά με ανατροπή επικράτησε 1-2 του Πανθηραϊκού εκτός έδρας με δυο γκολ του Λουκίνα και πέρασε στην 5η φάση του θεσμού.

Ο Πανθηραϊκός προηγήθηκε στο παιχνίδι με γκολ του Μαναριώτη στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν και έφτασαν στην ανατροπή. Στο 45ο λεπτό συγκεκριμένα ο Λουκίνας με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε για τους Κρητικούς ενώ στο 75ο λεπτό ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό πλασέ και τους έδωσε την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Μπιρμπίλι, Χούσα, Τσόπελας, Παληγεώργος, Λούκα (82′ Νομικός), Φουάσης (55′ Κορέτα), Σεΐτι, Περιάλης, Μαναριώτης.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Σάαντο, Μάικιτς (64′ Παπαδόπουλος), Μποσέτι, Καραγκούνης (90’ Λεωνιδόπουλος), Παπουτσογιαννόπουλος (85′ Πασχαλάκης), Νίλι, Λεϊρία, Λουκίνας.