Κύπελλο Ελλάδας: Στα πέναλτι την πρόκριση η Καλαμάτα στην παράταση ο Ολυμπιακός Βόλου

Η Καλαμάτα νίκησε στα πέναλτι τον ΑΕ Καραϊσκάκης και πήρε την πρόκριση για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Πρόκριση και για τον Ολυμπιακό Βόλου στην 4η φάση του κυπέλλου στην παράταση επί της Αταλάντης.

Κύπελλο Ελλάδας: Στα πέναλτι την πρόκριση η Καλαμάτα στην παράταση ο Ολυμπιακός Βόλου

Η Καλαμάτα νίκησε στα πέναλτι τον ΑΕ Καραϊσκάκης με 4-3 και προκρίθηκε στην 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε στην παράταση της Αταλάντης εκτός έδρας με σκορ 2-3 και προκρίθηκε στην 4η φάση του κυπέλλου.

Καλαμάτα - ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0 (4-3 πεν)

Η Καλαμάτα έμεινε στο 0-0 στην έδρα της με τον ΑΕ Καραϊσκάκης και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Το σκορ δεν άλλαξε και στα πέναλτι η ομάδα του Βασίλη Βούζα πήρε την πρόκριση με σκορ 4-3 επί του Καραϊσκάκη.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Πάντος, Τσουβαλτζίδης, Γαλούπης, Τσιβελεκίδης, Ιντζίδης, Jokic, Μπάμπης, Vukmirovic, Στεργίδης, Κουιρουκίδης, Αλεξόπουλος.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Χατζηστραβος, Αλμπάνης, Καπιας, Kushta, Ψιανος, Μασούρας, Παπανίκου, Τσότσης

Αταλάντη - Ολυμπιακός Βόλου: 2-3 (παρ)

Σε ένα εντυπωσιακό σε διακύμανση παιχνίδι ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την πρόκριση επί της Αταλάντης με σκορ 2-3. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σκοπελίτη στο 10ο λεπτό του αγώνα όμως ο Χαϊκάλης ισοφάρισε στο 13ο. Στο 18ο λεπτό ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ την ομάδα του Βόλου με 2-1. Το παιχνίδι ήρθε στα ίσα με γκολ του Μαλισσόβα στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης. Τα 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος του 90λεπτου και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση. Ο Ράντι σκόραρε στο 118' της αναμέτρησης και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Θωμά Γράφα που θα αντιμετωπίσει στην 4η φάση τον Απόλλωνα Πόντου.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Μαρκόπουλος, Πάπος, Λυτάκης, Τσακανίκας, Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαλισσόβας, Δήμος, Αντωνίου, Χαϊκάλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Στεφάνοβιτς, Ράντι, Τσίτας