Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν Εργοτέλης και Καβάλα

Ο Εργοτέλης νίκησε το Αιγάλεω με 2-0 εκτός έδρας και η Καβάλα εντός έδρας τα Χανιά με το ίδιο σκορ και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν Εργοτέλης και Καβάλα

Εργοτέλης και Καβάλα επικράτησαν του Αιγάλεω και των Χανίων αντίστοιχα και πανηγύρισαν την πρόκρισή για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Αιγάλεω - Εργοτέλης 0-2:

Ο Εργοτέλης με δυο γκολ σε διάστημα 8 λεπτών καθάρισε το Αιγάλεω εκτός έδρας και προκρίθηκε άνετα στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με τον Μπαράτα στο 71ο λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μπουρσέλη στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Δημητρίου): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Παπανικόλας, Συριόπουλος, Λάμπρου, Μπαξεβάνος, Σταματάκης, Πετρόπουλος, Ροτζέριο, Χατζηιωαννίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Έφορντ, Σπίριακ, Ιατρούδης, Μπούσης, Μπάτζιος, Κουατένγκ, Μπουτσάκης, Προβυδάκης, Μπρους, Τσέλιος

Καβάλα - Χανιά 2-0:

Η Καβάλα επικράτησε αρκετά εύκολα στην έδρα της, των Χανίων με σκορ 2-0 και πήρε και αυτή το εισιτήριο για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Σωτηράκου στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης και διπλασίασε τα τέρματα της στο 31ο λεπτό με γκολ του Καθάριου. Η ομάδα της Κρήτης δεν κατάφερε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος και έτσι οι Καβαλιώτες πήραν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Στίκας, Παπαστεργιανός, Μαιδανός, Θωμαίδης, Σκέπης, Βούσαλικ, Γαβριηλίδης, Καθάριος, Μαρκόπουλος

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Πάνος, Μουμιν, Λεοζίνιο, Κουσκουνάς, Αρναρέλλης