Λουτσέσκου: «Τώρα θα είμαστε στόχος για όλες τις ομάδες»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Κυπέλλου ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε πως τώρα ο ΠΑΟΚ θα είναι στόχος για όλες τις ομάδες

Λουτσέσκου: «Τώρα θα είμαστε στόχος για όλες τις ομάδες»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη 1-0 επί της ΑΕΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αρχικά δήλωσε: «Ξεκινήσαμε τη σεζόν έχοντας πολύ ισχυρή νοοτροπία. Οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στην ομάδα είχαν τη θέληση και τη δύναμη για να γίνουν τελικά όλα όσα έγιναν. Σκεφτόμασταν τη χρονιά κάθε τρεις μέρες, να κερδίζουμε τα παιχνίδια ένα – ένα. Είχαμε και πολλά προβλήματα δεν ήταν εύκολο να χάνεις συνέχεια παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές μας μεταξύ τους έχουν πολύ ισχυρούς δεσμούς και αυτό ήταν το μυστικό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ δημιουργεί δυναστεία είπε: «Από αύριο θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί πλέον ο ΠΑΟΚ θα είναι στόχος για οποιαδήποτε ομάδα και οποιοδήποτε παίκτη. Όλες οι ομάδες θα θέλουν να σπάσουν το σερί μας. Όλοι μας θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι για να αποδειχθούμε αντάξιοι μιας νέας επιτυχίας».

Ρωτήθηκε για την επόμενη μέρα της ομάδας και το δυναμικό και είπε: «Με όλη μου τη δύναμη θα προσπαθήσω να κρατήσω τους παίκτες».

Για την αγκαλιά στο τέλος του αγώνα με τον Βασίλη Μπάρκα της ΑΕΚ, σχολίασε: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Μπάρκας είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Μίλησα και με τον Σβάρνα και τον Γαλανόπουλο και μου είπαν συγχαρητήρια για την κατάκτηση. Δεν θέλω να πιστέψω ότι κατά την απονομή οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να περάσουν από ανάμεσά μας».