Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Tριάντα γιατροί στο ΟΑΚΑ

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στη σημερινή σύσκεψη ασφαλείας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Tριάντα γιατροί στο ΟΑΚΑ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστές τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη σημερινή (11/5) σύσκεψη ασφαλείας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που θα γίνει στο ΟΑΚΑ (20.30).

Αναλυτικά

Οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 18.00.

Πρόσβαση στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου θα έχουν μόνον όσοι διαθέτουν κι επιδεικνύουν πρόσκληση ή διαπίστευση.

Η είσοδος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα γίνεται ΜΟΝΟΝ με την επίδειξη της πρόσκλησης ή της διαπίστευσης ΚΑΙ του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου τους και κατόπιν σχετικής ταυτοποίησης από την Ελληνική Αστυνομία.

Ρητά διευκρινίζεται ότι χωρίς τα παραπάνω έγγραφα η είσοδος στο ΟΑΚΑ ΔΕΝ θα επιτραπεί.

Αντιστοίχως δεν είναι δυνατή η στάθμευση οχημάτων πέριξ του ΟΑΚΑ χωρίς την επίδειξη της σχετικής κάρτας πρόσβασης και στάθμευσης στους χώρους πάρκινγκ του Σταδίου.

Η Ελληνική Αστυνομία ΔΕΝ θα επιτρέψει καν την προσέγγιση οχημάτων στο ΟΑΚΑ, χωρίς την επίδειξη της κάρτας αυτής.

Η Ελληνική Αστυνομία παρακαλεί τους κατόχους προσκλήσεων και διαπιστεύσεων του τελικού να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ τουλάχιστον δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία ταυτοποίησης τους, με βάση το επίσημο μητρώο των κατόχων τους που διαθέτει, να αποφευχθούν οι ουρές στις εισόδους και να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόσβαση των φιλάθλων στις εξέδρες πριν την έναρξη του τελικού.

Τις ιατρικές ανάγκες του τελικού θα καλύψουν περισσότεροι από 30 γιατροί, που θα βρίσκονται σε όλους του χώρους του ΟΑΚΑ που θα λειτουργήσουν για τον τελικό.

Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν εκ μέρους της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/ UEFA ο κ. Ιβάν Βέλα και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας κ. Πετρ Φούσεκ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας