Λουτσέσκου: «Έχουμε «δίψα» για το τρόπαιο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ενόψει του τελικού Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εκφράζοντας την "δίψα" που έχει ο ΠΑΟΚ για το νταμπλ.

Λουτσέσκου: «Έχουμε «δίψα» για το τρόπαιο»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, χωρίς να αποκρύψει την δίψα και την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του Κυπέλλου, στον (11/05) τελικό του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, θα είναι ένα ματς με συναισθήματα. Δεν παίζει ρόλο η κούραση, δεν θα υπάρξει. Είμαστε δυο καλές ομάδες. Καταλαβαίνουμε ότι οι δυο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και υπάρχει αφοσίωση για το κύπελλο. Έχουμε "δίψα" για αυτό. Όταν παίζεις ένα τελευταίο παιχνίδι με το τρόπαιο στο τραπέζι, ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις το καλύτερο για να τελειώσεις χαρούμενος.

Μπορείς να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση που και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη. Το παιχνίδι θα κερδιθεί από την ομάδα που θα ξέρει να εκμεταλλευτεί την κάθε ευκαιρία, από την ομάδα που θα έχει την αυτοπεποίθηση, μια αυτοπεποίθηση που δίνει την δυνατότητα να παίξεις καλύτερα μπροστά. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο αντίπαλός μας, αλλά εμείς είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουμε να φύγουμε με αυτό το τρόπαιο που έχουμε δεξιά μας στο σπίτι μας».