Τελικός κυπέλλου Ελλάδας: Χιμένεθ: «Να ματώσουμε»

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ, με τον Χιμένεθ να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του.

Τελικός κυπέλλου Ελλάδας: Χιμένεθ: «Να ματώσουμε»

Ευχάριστοι πονοκέφαλοι προκαλούνται στον Μανόλο Χιμένεθ βλέποντας όλους τους ποδοσφαιριστές του να είναι καλά και να προπονούνται σε φουλ ρυθμό ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

Έτσι, τον απασχολεί μονάχα ποια θα είναι η ενδεκάδα του και ποιοι θα καθίσουν στον πάγκο. Είναι και αυτό σημαντικό ζήτημα δεδομένου ότι θα πρέπει να επιλέξει αφενός ποδοσφαιριστές που να εκτελούν καλά πέναλτι αφετέρου που να μπορούν να αλλάξουν την ψυχολογία της ομάδας με την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, σε περίπτωση που η ΑΕΚ βρεθεί πίσω στο σκορ.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ο Ανδαλουσιανός τεχνικός τους επισήμανε: «Ξέρετε όλοι καλά τι σημαίνει αυτό το ματς για τους οπαδούς μας και για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Όλοι θέλουμε πολύ αυτό το Κύπελλο και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να το κατακτήσουμε. Να μπούμε στο γήπεδο, να υποφέρουμε, να ματώσουμε και να πεθάνουμε για να πάρουμε αυτό το τρόπαιο».