Ο φόβος του Μελισσανίδη - Πήγε στον Περέιρα μια εβδομάδα πριν από τον τελικό

Γιατί ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του αρχιδιαιτητή

Ο φόβος του Μελισσανίδη - Πήγε στον Περέιρα μια εβδομάδα πριν από τον τελικό

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έφτασε στα γραφεία της Ομοσπονδίας το πρωί της Παρασκευής και αμέσως κατευθύνθηκε στο γραφείο του Μέλο Περέιρα.

Επισήμως δεν έχει γίνει το παραμικρό γνωστό αλλά είναι προφανές ότι η συνάντηση είχε να κάνει με τον τελικό της 11ης Μαΐου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Τι ακριβώς φοβίζει τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε σχέση με τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είναι ένα ερώτημα που εύλογα προκύπτει. Άλλωστε ο τελικός είναι η μόνη αγωνιστική υποχρέωση που απομένει για τις δύο ομάδες και μπορεί να απασχολεί και τον Περέιρα.

Με δεδομένο μάλιστα ότι τις επόμενες μέρες η ΚΕΔ θα ανακοινώσει και τον διαιτητή του τελικού, το πιθανότερο είναι ότι η επίσκεψη Μελισσανίδη έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο αγώνα.

Παρόντες στη συνάντηση, εκτός των δύο αντρών, ήταν ο νέος πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, ο Φερνάντεζ Μαρίν (συνεργάτης του Περέιρα), Λιφ Λίντμπεργκ (Σουηδός αρχιδιαιτητής και μέλος της ΚΕΔ) και ο Πετρ Φούσεκ (υπερσύμβουλος της ΕΠΟ).