Τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στη Βενεζουέλα!

Ειρωνική  ανακοίνωση της Original για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στη Βενεζουέλα!

Η ανακοίνωση:

«Τι πιο όμορφο λοιπόν το ματς να διεξαχθεί στο "Πολιντεπορτίβο Κατσαμάι" ένα στάδιο χωρητικότητας 41.580 θεατών στην πόλη Πουέρτο Ορντάς της Βενεζουέλας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original...

«Εννιά ήμερες πριν την διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας και ακόμα δεν έχει βρεθεί από την πολιτεία και την αστυνομία μια λύση για την ασφαλή διεξαγωγή του τελευταίου.

Η ORIGINAL 21 με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης έχει τη λύση: Προτείνουμε λοιπόν στον υφυπουργό και στους αρμοδίους φορείς τα εξής: Ο τελικός πρέπει να είναι γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο άλλα ταυτoxρόνως και "ύμνος" για την παγκόσμια ειρήνη.

Τι πιο όμορφο λοιπόν το ματς να διεξαχθεί στο "Πολιντεπορτίβο Κατσαμάι" ένα στάδιο χωρητικότητας 41.580 θεατών στην πόλη Πουέρτο Ορντάς της Βενεζουέλας. Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα πάρουν το δυτικό πέταλο όπου η Βενεζουέλα συνορεύει με την Κολομβία για ευνόητους λόγους, ενώ αυτοί του μπαοκ το ανατολικό όπου η χώρα συνορεύει με την ζούγκλα της Γουϊάνα ξανά για ευνόητους λόγους. Το τρόπαιο θα κάνει την εμφάνιση του συνοδευόμενο από τεθωρακισμένα άρματα μάχης, ενώ πλήθος κόσμου προσκείμενο στην αντιπολίτευση θα το ραίνει με άνθη. Οι ομάδες δεν θα μπουν μέσα υπό τη συνοδεία μικρών παιδιών, αλλά ο Μάνταλος θα κρατάει από το χεράκι τον Νικολάς Μαδούρο και ο Μάτος τον Χουάν Γκουαϊδό, ενω ο διαιτητής Αντόνιο Γκουτέρες ως γραμματέας του Ο.Η.Ε. θα παραδώσει στους επόπτες γραμμών λευκά σημαιάκια και συμβολικά θα αφεθεί στους ουρανούς της Λατινικής Αμερικής ένα περιστέρι ως γνωστό ειρηνευτικό σύμβολο. Η στιγμή αυτή θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη όλων ως μια στιγμή ειρήνης και αγάπης που μόνο η Ε.Π.Ο και ο υφυπουργός αθλητισμού της Ελλάδος θα μπορούσαν να προσφέρουν. Ας πάρουν αυτοί ολόκληρη την δόξα.... Χαλάλι!! Για VAR ούτε λόγος! Εξάλλου σε μια τέτοια γιορτή δεν έχει θέση η αμφισβήτηση.

Τελειώνοντας το ματς η νικήτρια ομάδα -δηλαδή η ΑΕΚ- θα πετάξει με πτήση τσάρτερ κατευθείαν για την Ελλάδα με έξοδα του Ιβάν "βεβαίως βεβαίως" που είναι και large τύπος. Μόλις το αεροσκάφος "πιάσει έδαφος", την αποστολή θα την υποδεχτεί μαζί με το κύπελλο αυτό το καμάρι της κυβέρνησης, (ο υφυπουργός αθλητισμού, ποιός άλλος ντε...) συντροφιά με τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ υποδέχοντάς την με τιμές αρχηγού κράτους σαν το Άγιο Φως.

Μετά από αυτά τα ευκολάκια της πρότασης μας, πάμε τώρα στο δύσκολο κομμάτι της όλης διαδικασίας καθώς η πομπή πρέπει να μεταφερθεί από το αεροδρόμιο στην Νέα Φιλαδέλφεια και η ελληνική αστυνομία δεν θα μπορεί να κλείσει τους δρόμους ώστε να μεταφερθούν οι κυπελλούχοι με ασφάλεια. Δεν μπορούν να πάρουν τέτοια ευθύνη τα καμάρια των γνωστών ταχυφαγείων. Η ORIGINAL 21 επαγρυπνεί και έχει και εδώ την λύση! Μάλιστα πάλι με έξοδα του Ιβαν "βεβαίως βεβαίως" ,θα νοικιάσουμε την αστυνομία της Ινδίας η οποία είναι πολύ πιο έμπειρη στην κίνηση από τα δικά μας τα αστροπελέκια. Έτσι λοιπόν το κύπελλο θα μεταβεί με ασφάλεια στην θέση του, ο Ιβαν θα γλυτώσει 16 σπίτια, ο πρωθυπουργός θα καυχιέται για έναν εκπληκτικό αγώνα και θα το βάλει στην προεκλογική του ατζέντα, ο υφυπουργός θα αποκτήσει έναν καινούριο φίλο (Σεραφείμ) και η ελληνική αστυνομία θα βγει πιο έμπειρη από όλα αυτά με την βοήθεια των Ινδών συνάδελφων τους.

Υ.Γ1 : Δεν τρέφουμε αυταπάτες και είμαστε σίγουροι ότι πιο εύκολα θα πραγματωθούν τα παραπάνω πάρα ένας τελικός με κόσμο! ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Υ.Γ.2: Ευαίσθητοι κύριοι της κυβέρνησης, που μάχεστε για την ασφάλεια τέλεσης του τελικού, θέλουμε να πιστεύουμε ότι μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ παρατάξεων στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές, θα προχωρήσετε και στην λήψη αντίστοιχης απόφασης ώστε εν όψει των δημοτικών-περιφερειακων εκλογών, οι προεκλογικές ομιλίες υποψηφίων να πραγματοποιηθούν δίχως την παρουσία πολιτών...

Υ.Γ3: Για όλα φυσικά φταίνε οι οργανωμένοι».