Παράσχος: «Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» (vid)

Ο Γιώργος Παράσχος εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία μετά το 0-0 του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ.

Παράσχος: «Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» (vid)

Στο γκολ του Τσιλιανίδη που δεν μέτρησε ο διαιτητής Ευαγγέλου εστίασε τις δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σήμερα, είχαμε το καθαρό γκολ -από ότι είδα- του Τσιλιανίδη, που ήταν και νωρίς στο παιχνίδι και μπορούσαν να γίνουν πολλά, αν είχε μετρήσει κανονικά. Αυτό το έχω ζήσει πολλές φορές αυτά τα χρόνια, έγινε μία ακόμη διαπίστωση απλά, ότι το μεγάλο ψάρι, τρώει πάντα το μικρό...». είπε.

Από την πλευρά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για έλλειψη πνευματικής ενέργειας:
«Ετοιμαστήκαμε για να παίξουμε με τον τρόπο που παίζουμε συνήθως, αλλά η έλλειψη πνευματικής ενέργειας δεν βοήθησε. Ξέραμε πόσο σημαντικό είναι να προκριθούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε κι αυτό το Κύπελλο» είπε.

Εξηγώντας την κίνηση του να χρησιμοποιήσει τον Κρέσπο ως αριστερό μπακ, ο Ρουμάνος είπε: «Ο Γιαννούλης θέλει περισσότερες μέρες για να αποκατασταθεί πλήρως μετά από ένα παιχνίδι. Με τον Κρέσπο, τον Βαρέλα και τον Ίνγκασον είχαμε την πνευματική ισορροπία που θέλαμε. Αλλά είχαμε και ύψος στις στημένες φάσεις. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα αυτά, πήραμε αυτές τις αποφάσεις».