Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-0: Φτηνά τη γλίτωσε (highlights)

Ο ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Κύπελλο Ελλάδας καθώς με το 0-0 στην Τρίπολη πήρε την πρόκριση σε βάρος του αξιόμαχου Αστέρα. 

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-0: Φτηνά τη γλίτωσε (highlights)

Oι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν μείνει στη φιέστα και παραλίγο να το πληρώσουν καθώς ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε πολύ καλά και στο πρώτο ημίχρονο είχε τρεις ευκαιρίες για γκολ.

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το πατατράκ χάρη στον Πασχαλάκη που έκανε σωτήριες αποκρούσεις και στον διαιτητή Ευαγγέλου που τον «προστάτευσε» σε δυο φάσεις.

Συγκεκριμένα, στο 48΄, καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ σε μαρκάρισμα του Τσιλιανίδη επί του Ίνγκασον (στη συνέχεια ο παίκτης του Αστέρα σκόραρε) ενώ νωρίτερα (στο 43΄) δεν είδε ότι ο Βαρέλα χρησιμοποίησε το χέρι του για να «μαζέψει» τη μπάλα μέσα στην περιοχή.

Δείτε τα highlights του αγώνα

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-0

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κάρτες: Τριανταφυλλόπουλος, Ολιβέιρα.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος (Δουβίκας 41'), Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Τασουλής (Μπέλοκ 64'), Φερνάντεζ, Κώτσιρας,Τσιλιανίδης (Αραβίδης 74').

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σάκχοφ, Μίσιτς(Ολιβέιρα 52'), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (Πέλκας 62'), Άκπομ (Σφιντέρσκι 77')