ΠΑΟΚ-Άστερας Τρίπολης 2-0: Καθάρισε ο Μάτος με ένα οφσάιντ και μία γκολάρα (highlights)

Ο ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας νίκησε την ομάδα της Αρκαδίας με 2-0 με τα δύο γκολ να τα σημειώνει ο Λέο Μάτος.

ΠΑΟΚ-Άστερας Τρίπολης 2-0: Καθάρισε ο Μάτος με ένα οφσάιντ και μία γκολάρα (highlights)

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου που έγινε στη Τούμπα και μαζί εξασφάλισε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης.

Για να φτάσει στο 2-0 χρειάστηκε να σκοράρει δύο φορές ο Λέο Μάτος, αν και το πρώτο γκολ του στο 17’ σημειώθηκε αφού ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση οφσάιντ, το οποίο δεν δόθηκε.

Το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα με εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Μάτος και ενώ είχαν προηγηθεί λίγα λεπτά πριν κλασικές ευκαιρίες του Αστέρα Τρίπολης για την ισοφάριση.

Μικρογραφία

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)

Κίτρινες: 18’ Αθανασιάδης, 45+1 Κυριακόπουλος, 60’ Ιγκλέσιας, 66’ Ίνγκασον, 73’ Ελ Καντουρί, 90+4 Καλτσάς

Κόκκινη: 90+4 Ιγκλέσιας

Σκόρερ: 17’, 90+6 Μάτος

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κάνιας (73’ Σάκχοβ), Μίσιτς, Βιεϊρίνια (83’ Σβιντέρφσκι), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (65’ Ελ Καντουρί), Άκπομ.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδη, Κώτσιρας, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Κυριακόπουλος (86’ Καλτσάς), Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Ορτέγκα, Μουνάφο (83’ Μπελόκ), Τσιλιανίδης, Αραβίδη (69’ Δουβίκας).

Δείτε τα highlights του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης