Ο Λουτσέσκου ζήτησε συγγνώμη για τον Πανιώνιο: «Του ξέφυγε η λέξη...»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απολογήθηκε μέσω των δικηγόρων του για τις δηλώσεις που έκανε μετά την λήξη του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο. 

Ο Λουτσέσκου ζήτησε συγγνώμη για τον Πανιώνιο: «Του ξέφυγε η λέξη...»

Με γραπτή του δήλωση ο Ραζβάν Λουτσέσκου απολογήθηκε για τα όσα δήλωσε μετά την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο.

Οι δικηγόροι του Ρουμάνου τεχνικού προσκόμισαν την έγγραφη δήλωση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ που μεταξύ άλλων λέει: «Ζητώ συγγνώμη για αυτή την λεκτική υπερβολή που χρησιμοποίησα. Ήταν ένας έντονος αγώνας και η δήλωσή μου έγινε υπό συνθήκες ψυχικής έντασης και εκνευρισμού. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν».

Ο δικηγόρος του προπονητή, Αχιλλέας Μαυρομμάτης υποστήριξε: «Δεν τιμά ένα δημόσιο πρόσωπο να εκφράζεται έτσι, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη η ψυχική του φόρτιση. Του ξέφυγε του ανθρώπου μια λέξη που χρησιμοποιείται από ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων στην κοινωνία. Εξέφρασε μια κρίση για τον τρόπο παιξίματος της αντίπαλης ομάδας και για το γεγονός ότι δεν έκαναν σέντρα. Ζητάμε να απορριφθεί η δίωξη σε βάρος του ή επικουρικά να ληφθεί υπόψη η αρχή της αναλογικότητας».

Ο δικηγόρος Λάμπρος Μπίρδας που επίσης εκπροσώπησε τον Λουτσέσκου έκανε αναφορά στις δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το 2011 λέγοντας: «Δεν υπήρξε κάποιος θιγόμενος, ούτε τότε, ούτε τώρα. Δεν προσδιορίζεται το πρόσωπο. Για να θεωρηθεί υπότροπος πρέπει να έχει επαναλάβει την ίδια παράβαση, όμως την προηγούμενη φορά στράφηκε κατά των δικαιοδοτικών οργάνων για το περσινό πρωτάθλημα. Δεν είναι το ίδιο αδίκημα».