Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος των Λουτσέσκου και Ουάρντα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα απολογηθεί για την συμπεριφορά του στον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας του κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ ο παίκτης του Ατρομήτου για τις χειρονομίες του στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος των Λουτσέσκου και Ουάρντα

Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου άσκησε ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, για τις δηλώσεις του στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, θα καθίσει στο σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο, στην Τούμπα, όπου είχε πει… «Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν εκεί συγκεντρωμένη, ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ@@σει. Αυτό είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο».

Η Δίωξη ασκήθηκε για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, β, 25παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Υπόλογος και ο Ουάρντα

Εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει και ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Αμρ Ουάρντα για τις χειρονομίες του στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Ουάρντα είχε στραφεί προς την κερκίδα των γηπεδούχων και είχε ξεκινήσει μαζί τους τα «γαλλικά», προτρέποντάς τους μάλιστα να δουν τον ΠΑΟΚ να σηκώνει το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Η ΕΠΟ, στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος, Αμρ Ουάρντα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».