Η κριτική των παικτών: Ο Φορτούνης λύγισε από το άγχος

Τι έκαναν και τι δεν έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον ιστορικό αποκλεισμό τους από την Λαμία.

Η κριτική των παικτών: Ο Φορτούνης λύγισε από το άγχος

ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ: Δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο γκολ που δέχτηκε και δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι άλλο! Πολύ άτυχο ντεμπούτο στον Ολυμπιακό.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά στη διάρκεια της πίεσης, έκανε λίγα πράγματα. Δεν έπαιζε και στη θέση του.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Βγήκε αρκετές φορές μπροστά, αλλά οι σέντρες και τα γεμίσματά του δεν ήταν αυτά που έπρεπε τις περισσότερες φορές.

ΣΙΣΕ: Έχει ευθύνη στο γκολ, όπως και στο ότι όταν βγήκε μπροστά ξνα παίξει φορ συνήθως μπέρδευε παρά βοηθούσε την επίθεση.
ΜΙΡΑΝΤΑ: Δεν είχε δουλειά αλλά κι αυτός στο γκολ δεν ήταν εκεί που έπρεπε, ενώ όταν χρειάστηκε να πάει γρήγορα την μπάλα μπροστά έκανε λάθη που εκνεύρισαν κόσμο και ομάδα.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη όχι τόσο. Έπαιξε 6ο ματς σε 18 μέρες! Τι να κάνει άλλο;

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Πέρασε κάποιες πολύ καλές κάθετες στα πλάγια για τον Τσιμίκα και ίσως θα έπρεπε να μείνει στο παιχνίδι για να φέρνει την μπάλα καλύτερα από πίσω. Δεν μπόρεσε να κόψει τη σέντρα στο γκολ, όταν πήγε να καλύψει.

ΝΑΤΧΟ: Πολλές προσπάθειες σε σουτ και μπαλιές, τις περισσότερες φορές όχι ιδανικές. Θα μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί καλύτερα ένα ματς που πήγε να ηγηθεί και ο Ολυμπιακός την πάτησε άσχημα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έκανε καλό πρώτο μέρος, είχε φάσεις και δημιουργίες, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ. Στο δεύτερο φάνηκε να έχει επηρεαστεί από το άγχος όσο περνούσε η ώρα, ενώ έχασε και αυτός – όπως και όλοι σχεδόν οι συμπαίκτες του – κάποιες μεγάλες ευκαιρίες.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Ήταν κινητικός στο πρώτο μέρος ως εξτρέμ και φάνηκε περισσότερο από κάθε άλλον μπροστά. Στο δεύτερο έπρεπε να βγει για να μπει ο Ποντένσε.

ΣΟΛΔΑΝΟ: Δεν πήρε και μπαλιές, δεν βρέθηκε και ο ίδιος σε καλές θέσεις για να πάρει. Γενικά έκανε ένα ματς χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Λύγισε από το άγχος στη φάση του πέναλτι και νικήθηκε από τον Σαράνοφ. Νωρίτερα είχε κερδίσει άλλο ένα που δεν δόθηκε. Και δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες μετά την είσοδό του. Αν έπαιζε από την αρχή, ο Ολυμπιακός μάλλον θα είχε περάσει.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Το ίδιο ισχύει και για τον Πορτογάλο. Αποδείχτηκε ότι έπρεπε να είναι παρών από την αρχή, από τη στιγμή που ο στόχος του Ολυμπιακού ήταν το Κύπελλο και δεν χρειάζονταν ρίσκα. Κέρδισε το πέναλτι, ήταν πολύ απειλητικός, δεν μπόρεσε να σκοράρεις ε μια τεράστια ευκαιρία μόνος του με την κεφαλιά και με όλη την εστία μπροστά του.

ΧΑΣΑΝ: Απίστευτη ευκαιρία και από τον Αιγύπτιο που επίσης έλειψε από την αρχή του ματς. Θα πείτε πού να τα μαντέψει όλα αυτά ο Μαρτίνς και τι πρόβλημα θα υπήρχε με τον Ολυμπιακό απόλυτο φαβορί. Αλλά οι προπονητές είναι για να προβλέπουν. Κι ο Χασάν για να αξιοποιεί ευκαιρίες σαν κι αυτές που έχασε όσο έπαιξε.