Η άμυνα που… μπάζει και η πρόκριση που θέλει πολύ ο Ολυμπιακός

Γιατί ζητάει μεγάλη προσοχή ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Λαμία και το αρνητικό σερί των έξι τελευταίων αγώνων.

Η άμυνα που… μπάζει και η πρόκριση που θέλει πολύ ο Ολυμπιακός

Μπορεί κάποια ματς με την εικόνα του ο Ολυμπιακός να τα μετέτρεψε σε περίπατο, όμως, έχει αποδειχτεί πως όλα θέλουν τεράστια προσοχή. Πόσο μάλλον το αποψινό με τη Λαμία, μία ομάδα που έχει αποδείξει πως είναι αρκετά επικίνδυνη και αξίζει τον σεβασμό όλων. Δεν θα είναι απλή υπόθεση η αποψινή ρεβάνς αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει στα σοβαρά το ματς.

Πρώτο απ' όλα η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες και το τελικό 3-3 αποδεικνύει πως η Λαμία αξίζει τον σεβασμό όλων. Από 'κει και πέρα η αμυντική συμπεριφορά του Ολυμπιακού δείχνει πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή το ματς.

Το τελευταίο παιχνίδι που οι Πειραιώτες είχαν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα τους ήταν στις 2 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Πανιώνιο, τον οποίο και είχαν νικήσει με 4-0. Έκτοτε ο Ολυμπιακός δέχτηκε τρία γκολ από τη Λαμία, τρία από τον ΠΑΟΚ, δύο από τη Ντιναμό Κιέβου, ένα από την ΑΕΚ, ένα από τη Ντιναμό στο Κίεβο και ένα από τον ΟΦΗ. Δηλαδή 11 γκολ παθητικό στα έξι τελευταία παιχνίδια για τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός αυτό και μόνο δείχνει πως οι Πειραιώτες οφείλουν να προσέξουν την αποψινή ρεβάνς και να βάλουν ένα τέλος στο κακό σερί που έχουν δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό όλων αυτών των παιχνιδιών είναι πως οι αντίπαλοι του μπαίνουν δυνατά στο γήπεδο με σκοπό να τον αιφνιδιάσουν. Μέχρι και ο ΟΦΗ το έκανε που στα πρώτα δύο λεπτά είχε χάσει δύο καλές ευκαιρίες. Γι' αυτό το λόγο και ο Πέδρο Μαρτίνς ζητάει τεράστια προσοχή ενόψει της βραδινής αναμέτρησης.