Ντουρμισάι: «Κάποιος να ασχοληθεί με αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο»

Ο επιθετικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ντουρμισάι: «Κάποιος να ασχοληθεί με αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο»

Μεγάλος πρωταγωνιστής της προσπάθειας του Πανιωνίου στο γήπεδο της Τούμπας ήταν ο Φιορίν Ντουρμισάι. Σημείωσε το πρώτο γκολ των «κυανέρυθρων», ενώ έκανε τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ είπε αρχικά: «Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και την προσπάθεια».

Στη συνέχεια ο επιθετικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ λέγοντας: «Το ότι βάλαμε δεύτερο γκολ είναι θέμα του προπονητή που διάβασε καλά το παιχνίδι. Μετά το δεύτερο γκολ πιστέψαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Κάποιοι δεν ήθελαν να προκριθούμε. Μέσα σε πέντε λεπτά δεχτήκαμε δύο γκολ με ένα πέναλτι που διίστανται οι απόψεις. Βλέπουμε τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κάποιος αρμόδιος πρέπει να επιληφθεί των όσων γίνονται. Από την οπτική γωνία που είμαι δεν μπορώ να δω αν είναι. Μου είπαν τα παιδιά ότι δεν είναι πέναλτι. Θέλω να το δω και στην τηλεόραση», επισήμανε ο επιθετικός των «κυανέρυθρων».

Όσον αφορά στη φημολογία για το μέλλον του είπε: «Έχω ακόμα συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και πρέπει να σεβόμαστε τον σύλλογο που με τον οποίο έχουμε συμβόλαιο».