Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Ελ Καντουρί! - Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο

Με πολλές αλλαγές η αποστολή των «ασπρόμαυρων» για το αυριανό (27/2, 19.30) ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Ελ Καντουρί! - Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να «γυρίσει» το εις βάρος του 1-2 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη με αρκετές ελλείψεις, στον αυριανό (27/2, 19.30) επαναληπτικό κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει υποχρεωτικά την ομάδα του με... μπόλικες ελλείψεις, αφού πέρα από τα προβλήματα τραυματισμού, οφείλει να ξεκουράσει και παίκτες ενόψει και του δύσκολου ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Το μεγαλύτερο πλήγμα για τον ΠΑΟΚ αφορά στον Ομάρ Ελ Καντουρί, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση για θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Όπερ σημαίνει ότι ο Μαροκινός μέσος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα!

Εκτός αποστολής τέθηκαν επίσης ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος έχει μια κάκωση στον αριστερό τετρακέφαλο και κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟ, ενώ ο Μαουρίτσιο δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στον λαιμό στο ματς με τον Άρη, έτσι αποφασίστηκε προληπτικά να μείνει κι αυτός στα... πιτς.

Ο Λουτσέσκου επέλεξε να ξεκουράσει και τον Φερνάντο Βαρέλα, ώστε να τον έχει «φρέσκο» με τον Παναθηναϊκό και τη θέση του θα πάρει εκτός απροόπτου ο Σβέριρ Ίνγκασον. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Καρέλης, Ρέι, Χατσερίντι, Μαλεζάς και Κάνιας.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν αναλυτικά οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σβιντέρσκι.