ΑΕΚ - Ατρόμητος: Στο ΟΑΚΑ το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «8» του κυπέλλου Ελλάδος (0-1 το σκορ του πρώτου ματς στο Περιστέρι).

ΑΕΚ - Ατρόμητος: Στο ΟΑΚΑ το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος

ΑΕΚ και Ατρόμητος «μονομαχούν» απόψε το βράδυ για το πρώτο από τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών του κυπέλλου, σε μια «μονομαχία» που οι γηπεδούχοι έχουν μεν το προβάδισμα λόγω της νίκης τους στο Περιστέρι με 1-0, όμως θα πρέπει να παλέψουν αρκετά προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Τάσο Μπακασέτα ο οποίος είδε τις εξετάσεις του στο γόνατο να βγαίνουν «καθαρές» και έτσι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Για την ΑΕΚ ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από τα ημιτελικά της διοργάνωσης θα ισοδυναμεί με καταστροφή. Θα αφήσει την «κιτρινόμαυρη» ομάδα εκτός όλων των φετινών της στόχων από τον Φεβρουάριο κιόλας! Πραγματικά εφιάλτης για τους περσινούς πρωταθλητές της Super League που φέτος διανύουν μια κακή σεζόν.

Αρκετές απουσίες για τον Κάνατι

Ο τεχνικός του Ατρομήτου θέλησε να ξεκουράσει τους Κυβρακίδη, Μάντσον και Ούμπιντες, ενώ στην αποστολή δεν θα έχει και τον Μέγιερι ο οποίος είναι τραυματίας.

Η αποστολή που πήρε για τον αγώνα ο Αυστριακός είναι η εξής: Αναλυτικά η αποστολή: Θεοδωράκης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Ρισβάνης, Κατράνης, Ρονάλντο, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Μανδάς, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Νταβιώτης και Στρούγγης.