ΑΕΚ: Με Μπακασέτα η αποστολή για Ατρόμητο


Έκπληξη με τη συμμετοχή του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό στο γόνατό του και βρίσκεται στους εκλεκτούς του Χιμένεθ.

ΑΕΚ: Με Μπακασέτα η αποστολή για Ατρόμητο

Πάνω απ’ όλα η πρόκριση για την ΑΕΚ στο αυριανό (26/2) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη ρεβάνς του 0-1 της «Ένωσης» στο Περιστέρι. Τίποτε άλλο δεν υπάρχει στις σκέψεις των ανθρώπων του «Δικεφάλου».

Αποκλεισμός από τα ημιτελικά της διοργάνωσης θα ισοδυναμεί με καταστροφή. Θα αφήσει την «κιτρινόμαυρη» ομάδα εκτός όλων των φετινών της στόχων από τον Φεβρουάριο κιόλας! Πραγματικά εφιάλτης.

Ούτε πρωτάθλημα, ούτε Ευρώπη, ούτε Κύπελλο, ούτε και δεύτερη θέση που θα οδηγούσε ξανά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πώς λοιπόν να μην πρόκειται για εφιαλτική σκέψη ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο…

Η προπόνηση στα Σπάτα ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους εκλεκτούς για αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Μέσα σε αυτούς συμπεριλήφθηκε και ο Τάσος Μπακασέτας που είχε χτυπήσει στο γόνατό του το Σάββατο απέναντι στον Απόλλωνα.

Τελικά όμως αποδείχθηκε πως δεν ήταν τόσο σοβαρό, ένιωθε καλύτερα σήμερα και ο Χιμένεθ τον πήρε μαζί του.

Αντίθετα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν ξεπέρασε το δικό του πρόβλημα και έμεινε εκτός, όπως και ο Νίκλας Χουλτ. Ακολούθησαν και σήμερα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ εκτός αποστολής είναι και ο Κώστας Γαλανόπουλος παρ' ότι γυμνάστηκε κανονικά.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ανδαλουσιανου τεχνικού: