O Ατρόμητος ανησυχεί για τη διαιτησία στη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέφρασε την έντονη ανησυχία για τους διαιτητές που ορίσθηκαν στον αγώνα Kυπέλλου με την ΑΕΚ (26/2) και πήρε επίσημη θέση.   

O Ατρόμητος ανησυχεί για τη διαιτησία στη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Με το που έγινε γνωστό ότι ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε να διευθύνει τη ρεβάνς ΑΕΚ-Ατρόμητος στα προημιτελικά του Κυπέλλου, η περιστεριώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει επίθεση στους Περέιρα και Γραμμένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση έπειτα από τον ορισμό των διαιτητών του αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βλέποντας τον ορισμό της συγκεκριμένης τετράδας από την ΚΕΔ, ενώ επανειλημμένα έχει ζητήσει από την ΚΕΔ και τον κ. Περέιρα τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια τόσο με τις μεγάλες ομάδες στο πρωτάθλημα όσο και στους δυο αγώνες με την ΑΕΚ στο κύπελλο, φέρνει ενώπιον των ευθυνών τους για ότι συμβεί στο αυριανό παιχνίδι προσωπικά τον κ. Περέιρα και τον κ. Γραμμένο, οι οποίοι συνεχίζουν να αγνοούν προκλητικά το δίκαιο αίτημα του Ατρομήτου για ξένους διαιτητές καταπατώντας έτσι τις αρχές της ισονομίας και ίσης μεταχείρισης των ομάδων.

Τελειώνοντας ευελπιστούμε να μην γίνουμε μάρτυρες μιας ακόμα αλλοίωσης αποτελέσματος, όπως στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο Περιστερίου".

Συνάντηση Σπανού με Χούμπελ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ έγινε γνωστό πως αύριο (26/2) ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Σπανός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ Χέρμπερτ Χούμπελ για να του εκφράσει την οργή του για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ.

Σκοπεύει να του απαριθμήσει τις αδικίες που θεωρεί πως έχει υποστεί φέτος η ομάδα του από τη διαιτησία και επιπλέον θα του μιλήσει για τους Περέιρα και Γραμμένο, που νιώθει πως τον αγνοούν.

Κατά κάποιες πληροφορίες, οι δύο τελευταίοι ενδέχεται να βρεθούν στη συνάντηση.