Ατρόμητος- ΑΕΚ 0-1: Ο Σιδηρόπουλος του «άλλαξε τα φώτα» (vid)

Προβάδισμα πρόκρισης για την ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο (0-1) με τη βοήθεια του Σιδηρόπουλου

Ατρόμητος- ΑΕΚ 0-1: Ο Σιδηρόπουλος του «άλλαξε τα φώτα» (vid)

Ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα έδειξε το σημείο του πέναλτι στο 83’, όταν ο Καρασαλίδης μάρκαρε τον Αλμπάνη, όμως η μονομαχία τους ήταν ολοκάθαρα εκτός περιοχής.

Ο Πόνσε που ανέλαβε την εκτέλεση σούταρε δυνατά και νίκησε τον Θεοδωράκη (86’) και αυτό το γκολ, από την άσπρη βούλα, έμελλε να καθορίσει την αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν και για τη φάση του 28’ όταν ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Χουλτ. Ο Χατζηϊσαΐας τσίμπησε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Σουηδός μπακ-χαφ της ΑΕΚ τη «μάζεψε» με το δεξί του χέρι.

Δείτε το γκολ της... οργής

Πλέον οι δύο αντίπαλοι θα ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς, με την «Ένωση» όμως να έχει αποκτήσει τεράστιο πλεονέκτημα.

Για είκοσι πέντε λεπτά οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με δέκα παίκτες αφού ο Πόνσε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (89’) για αγκωνιά του στον Ρισβάνη.

Ο τέταρτος έδειξε 24 λεπτά καθυστερήσεων καθότι στο 55’ έσβησαν τα φώτα και η ζημιά αποκαταστάθηκε με αρκετή καθυστέρηση.

Ο Ατρόμητος ως το φινάλε προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά δεν το κατάφερε ούτε με τον Μάντσον (96’), ούτε με τον Χατζηϊσαΐα (90’+13’).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Μπουσούλατζιτς, Καρασαλίδης - Πόνσε, Μπακάκης
Κόκκινη: Πόνσε (89΄-δεύτερη κίτρινη)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μπρούνο, Κορτ (90΄ Μάντσον), Μπουσουλάτζιτς, Μανούσος (78΄ Ενσικουλού), Ουάρντα, Κωτσόπουλος (79΄ Κουλούρης).

AEK (Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι (9΄ λ.τρ. Τσόσιτς), Χουλτ, Αλέφ, Σιμόες, Λιβάγια (90+25΄ Κλωναρίδης), Γκάλο, Μπογέ (81΄ Αλμπάνης), Πόνσε.