Κύπελλο Ελλάδος: Ντέρμπι στο Περιστέρι, στο Ηράκλειο ο Αστέρας

Με τις αναμετρήσεις του Εργοτέλη με τον Αστέρα Τρίπολης και του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, ολοκληρώνεται το πρώτος μέρος της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κύπελλο Ελλάδος: Ντέρμπι στο Περιστέρι, στο Ηράκλειο ο Αστέρας

Η πρώτη μέρα της προημητελικής φάσης ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη(7/2) με τα παιχνίδια Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Στις 17:00 ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Παγκρήτιο για να πετύχουν άλλη μία ακόμα υπέρβαση.Οι Αρκάδες από την άλλη μεριά δεν δεν διανύουν και την καλύτερή περίοδο στο πρωτάθλημα και πλέον μεγάλος τους στόχος είναι να φτάσουν όσο πιο μακρυά γίνεται στο Κύπελλο Ελλάδος.

Το άλλο ζευγάρι είναι το Ατρόμητος-ΑΕΚ που γίνεται στις 19:30 στο Περιστέρι.Η Ένωση στο πρώτο ματς του Μανόλο Χιμένεθ στο πάγκο μετά την επιστροφή του στο πάγκο της ΑΕΚ και να αντικαθιστά τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Αντρέ Σιμόες στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό θέλει να τελειώσει το θέμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι. Ο Κάναντι από την μεριά του θέλει η ομάδα του να πάρει την νίκη ώστε να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει της δύσκολης ρεβάνς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

17:00 Εργοτέλης- Αστέρας Τρίπολης

19:30 Ατρόμητος- ΑΕΚ