Οργισμένος Λουτσέσκου για Γαλατασαράι, Πασχαλάκη και Ολυμπιακό

Ο Ρουμάνος προπονητής δήλωσε θυμωμένος από τον τρόπο που έχασε η ομάδα ενώ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πηγαίνει στην Γαλατάσαραι.

Οργισμένος Λουτσέσκου για Γαλατασαράι, Πασχαλάκη και Ολυμπιακό

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο με 2-1 ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την αποψινή εμφάνιση της ομάδας ενώ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει την Γαλατάσαραϊ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αποψινή ήττα: «Είμαι θυμωμένος από τον τρόπο που χάσαμε αλλά ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα μου. Είχαμε πολλές αλλαγές. Ήταν ένα ρίσκο που έπρεπε να πάρουμε γιατί ξοδέψαμε την Κυριακή πολλή ενέργεια και έχουμε αυτή την Κυριακή άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αποφασίσαμε λοιπόν να κρατήσουμε ενέργεια.»

Τα λάθη προέκυψαν επειδή είχαμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα: «Η χημεία στην ομάδα έρχεται με τον χρόνο. Συνολικά το παιχνίδι όμως ήταν καλό για την ομάδα μου. Δεν άξιζε τη νίκη ο Πανιώνιος. Αν εξαιρέσουμε το σημείο που πίεσε δεν έκανε κάτι άλλο. Εμείς ήμασταν καλύτεροι.»

Για το δημοσίευμα ότι συμφώνησε με τη Γαλατάσαραι για το καλοκαίρι είπε:

«Μαλ..ίες! Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτά. Είναι όλα ψέματα. Έχω δώσω υπόσχεση στον κύριο Σαββίδη από την πρώτη στιγμή. Αν υπάρξει κάτι θα το πρώτα απ’ όλα στον κύριο Σαββίδη. Έχω μάθει να τηρώ τις υποσχέσεις μου.»

Για το αν θα παίξει κανείς από τους νέους με Ολυμπιακό: «Κάποιοι παίκτες έδειξαν πως έχουν ποιότητα και φρεσκάδα και κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι στη 18άδα.»

Για τις αλλαγές, κάπως εκνευρισμένος, είπε: «Εγώ έκανα μαλ…ίες Έκανα μια λάθος αλλαγή και χάλασε τη χημεία της ομάδας. Αυτό είναι.»

Για το λάθος του Πασχαλάκη: «Είναι λάθη που γίνονται. Πρέπει να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας.»

Για το αν γνωρίζει από τώρα την ενδεκάδα της Κυριακής: «Έχω αμφιβολίες για μια δυο θέσεις».

Για το αν θα παίξει για τη νίκη την Κυριακή ή για δύο αποτελέσματα: «Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.»

Για τον Ρέι: «Είμαι της άποψης ότι ο τερματοφύλακας πρέπει να έχει παιχνίδια στα πόδια του και αυτή τη στιγμή ο Πασχαλάκης είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα.»