ΑΕΚ: Με Σιμόες η αποστολή

Ο Μανόλο Χιμένεθ παίρνει στο Περιστέρι τον Πορτογάλο μέσο, που ανανέωσε και πλέον υπολογίζεται. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κρίστιτσιτς, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος.

ΑΕΚ: Με Σιμόες η αποστολή

Συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Αντρέ Σιμόες ο Χιμένεθ, για την αυριανή (7/2) αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος μέσος επιστρέφει στα «κιτρινόμαυρα» μετά από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στις 24 Νοεμβρίου.

Εκτός έμειναν οι Νέναντ Κρίστιτσιτς και Τάσος Μπακασέτας που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ενώ το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κώστας Γαλανόπουλος. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ανδαλουσιανού τεχνικού για το Περιστέρι είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μάνταλος, Μπογέ, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάγια, Κλωναρίδης και Πόνσε.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν ο Μανόλο θα επαναφέρει το αγαπημένο του 4-2-3-1 ή θα διατηρήσει το 3-5-2 που έπαιζε τον τελευταίο μήνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης.