Σολδάνο: «Ανυπομονώ για τα ντέρμπι»

Ο Αργεντινός επιθετικός του Ολυμπιακού μετά το ματς με τη Λαμία αναφέρθηκε στο πρώτο του γκολ, στη συνεργασία του με τον Ντίας, αλλά και στα επερχόμενα ντέρμπι.

Σολδάνο: «Ανυπομονώ για τα ντέρμπι»

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Λαμία ήταν ο Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ είχε και δύο ασίστ. Ο Σολδάνο μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV και αρχικά αναφέρθηκε στο πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που βοήθησα την ομάδα, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα που δεν καταφέραμε να νικήσουμε το παιχνίδι», είπε ο Σολδάνο και όσον αφορά στη συνεργασία του με τον Ζιλ Ντίας τόνισε: «Δουλεύουμε και προσπαθούμε πάρα πολύ για να έχουμε καλή επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι χαρούμενος που παίρνω λεπτά συμμετοχής, διότι έτσι γνωρίζομαι καλύτερα με τους συμπαίκτες μου και γίνομαι καλύτερος».

Όσον αφορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Σολδάνο είπε: «Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα παίξουμε με όλη μας την ενέργεια. Μου έχουν μιλήσει για την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι. Το έχω δει στα παιχνίδια στο γήπεδο μας και το είδα και σήμερα που παρά τη βροχή ήρθαν για να στηρίξουν την ομάδα και περιμένω αυτά τα παιχνίδια».