Η κριτική των παικτών: Ωραίοι οι… νέοι Σολδάνο, Ντίας

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού για την εμφάνιση τους στην ισόπαλη αναμέτρηση (3-3) κόντρα στη Λαμία. Άρεσαν οι Ζιλ Ντίας και Φράνκο Σολδάνο, που έδειξαν την κλάση τους.

 Η κριτική των παικτών: Ωραίοι οι… νέοι Σολδάνο, Ντίας

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ: Έφερε ευθύνη στο πρώτο γκολ της Λαμίας. Ναι μεν θα μπορούσε να πει ως δικαιολογία ότι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου τον μπέρδεψε, όμως, δεν αντέδρασε σωστά στο 1-0.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Κατέθεσε την ψυχή του ως δεξιός μπακ παρότι δεν είναι η θέση του. Κάλυψε όπως μπορούσε το άκρο της άμυνας και εώς έναν βαθμό τα πήγε μια χαρά. Βγήκε και πολλές φορές μπροστά για να προκαλέσει ζημιές από τα δεξιά, χωρίς όμως το ανάλογο αποτέλεσμα.

ΜΕΡΙΑ: Είχε και καλές, αλλά και κακές στιγμές. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον αγωνιστικό χώρο που λίγο έλειψε να τον μπλέξει σε μια-δυο περιπτώσεις σε περιπέτειες.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Και του ύψους, και του βάθους η απόδοσή του. Είχε και καλά διωξίματα, είχε και κακές αντιδράσεις. Απ’ όλα είχε το… μενού για τον Πορτογάλο στόπερ.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Διόρθωσε το λάθος του στο πρώτο γκολ της Λαμίας με την φοβερή μπαλιά στο Σολδάνο λίγο πριν το 1-1. Για τον Τσιμίκα ένα πράγμα μπορούμε να πούμε: Ότι ποτέ δεν πρόκειται να κάνει αγγαρεία. Πάντοτε θα παίζει με την ψυχή του!

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Τραγική η αντίδρασή του στο αυτογκόλ του για το 2-1 της Λαμίας. Όσο περνούσε η ώρα προσαρμοζόταν λίγο καλύτερα στο βαρύ τερέν, όμως, σίγουρα δεν έμεινε τόσο ευχαριστημένος από τον εαυτό του.

ΚΑΜΑΡΑ: Δεν ήταν στα καλύτερά του ο Αφρικανός, ο οποίος «προδόθηκε» πολλές φορές και από το τερέν. Θα μπορούσε να περιορίσει περισσότερο τον Πίτι.

ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Ντεμπούτο σε ενδεκάδα και εκτός από το γκολ του είχε αρκετές καλές στιγμές. Θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως, σε γενικές γραμμές έδειξε ότι είναι έτοιμος να παίξει βασικός ακόμη και στην Τούμπα! Δείχνει κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής, με μεγάλο διασκελισμό και με αριστερό πόδι – λουκούμι. Έπαιξε ως δεξί εξτρέμ.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ήταν και πάλι από τους κορυφαίους! Μέσα σε πολλές φάσεις, εκείνος γύρισε την μπάλα στον Σολδάνο για το 2-2 και σε γενικές γραμμές αναστάτωσε πολλές φορές την άμυνα της ομάδας της Φθιώτιδας.

ΧΑΣΑΝ: Μια χαρά στάθηκε ο Αιγύπτιος στο βαρύ τερέν. Είχε ένα γκολ, είχε συμμετοχή στη φάση του 1-1, αφού άφησε ηθελημένα την μπάλα να περάσει από τη σέντρα του Σολδάνο και να πάει στον Ζιλ Ντίας.

ΣΟΛΔΑΝΟ: Αν και ακούγαμε ότι δεν είναι τόσο έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ο Αργεντινός επιθετικός ίσως να ήταν και ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Μαχητής, έδωσε δύο γκολ, πέτυχε ο ίδιος άλλο ένα και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, βγάζει εξαιρετικές ασίστ και με το κεφάλι!

ΓΚΕΡΕΡΟ: Μπήκε στο 66’ αντί του Χασάν και δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Είχε βαρύνει και το γήπεδο, με αποτέλεσμα να μην φτάνει η μπάλα εύκολα προς το μέρος του.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Μπήκε στο 73’ και πέρασε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Δεν τον βοήθησαν οι συμπαίκτες του να φανεί περισσότερο.

ΒΟΪΛΗΣ: Μπήκε στα τελειώματα του ματς και δεν μπορεί να κριθεί.