Ολυμπιακός: Μετά τη Μίλαν η Λαμία!

Τα παράπονα του Μαρτίνς από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και το απίστευτο στατιστικό που προέκυψε από το πρώτο ημίχρονο.

Ολυμπιακός: Μετά τη Μίλαν η Λαμία!

Πολύ καλά έχει λειτουργήσει στο επιθετικό κομμάτι ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο με τη Λαμία. Έχει φτιάξει φάσεις, έχει κίνηση, πιέζει ψηλά και αναγκάζει τους αντιπάλους του σε λάθη. Ο Πέδρο Μαρτίνς πολλές φορές έχει δώσει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα τους από τη μέση και μπροστά.

Εκείνο που προβληματίζει τον Πορτογάλο προπονητή είναι η ανασταλτική λειτουργία. Και δεν είναι μόνο τα δύο γκολ που έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός, αλλά και η συνολικότερη εικόνα των Πειραιωτών.

Είναι τρομερό, πάντως, το στοιχείο που προκύπτει από αυτό το πρώτο ημίχρονο και έχει να κάνει με τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του Πειραιά. Η Λαμία έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα τη φετινή σεζόν που κατάφερε να σκοράρει πάνω από μία φορά κατά του Ολυμπιακού. Έγινε, ωστόσο, η δεύτερη σε όλες τις διοργανώσεις που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός δέχτηκε πάνω από ένα γκολ ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν στις 4 Οκτωβρίου όταν και είχε χάσει με σκορ 3-1.