Πέδρο Μαρτίνς: Ο μετρ των προκρίσεων!

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταφέρει φέτος να οδηγήσει σε διαδοχικές προκρίσεις τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για τις επόμενες!

Πέδρο Μαρτίνς: Ο μετρ των προκρίσεων!

Σε έναν ακόμη στόχο πρόκρισης μπαίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ώστε να βάλει τις βάσεις στην Λαμία για να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προετοιμάζει την ομάδα ώστε να την οδηγήσει σε άλλη μία επιτυχία στη φετινή περίοδο.

Διότι μέχρι τώρα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη πανηγυρίσει 5 προκρίσεις με τον Ολυμπιακό! Αυτήν επί της Λουκέρνης και αμέσως μετά επί της Μπέρνλι στα προκριματικά του Europa League την θριαμβευτική επιτυχία του αποκλεισμού της Μίλαν από τον ευρωπαϊκό όμιλο, αλλά και τις προκρίσεις από τον όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας και εκείνης εναντίον της Ξάνθης στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης.

Η φιλοδοξία είναι να υπάρξει η 6η πρόκριση με αποτέλεσμα που θα την δίνει ουσιαστικά από σήμερα στο Κύπελλο, με τη συνέχεια να είναι σαφώς πιο δύσκολη έχοντας το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου στους «32» του Europa League. Ο Μαρτίνς είναι μέχρι τώρα ασταμάτητος στον συγκεκριμένο τομέα.