Ολυμπιακός: Με Ντίας και Σολδάνο βασικούς στη Λαμία

Για πρώτη φορά τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας του Πειραιά θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Με Ντίας και Σολδάνο βασικούς στη Λαμία

Το παιχνίδι με τη Λαμία (6/2, 17:00, CS2) αυτή τη στιγμή μοιάζει σαν μία σταγόνα στον Ωκεανό. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, αυτή με τη Ντιναμό την άλλη Πέμπτη και εκείνη με την ΑΕΚ την άλλη εβδομάδα είναι τα ματς που «καίνε» και απασχολούν τον Ολυμπιακό. Όλος ο οργανισμός ασχολείται με αυτά τα ματς, αλλά και η αναμέτρηση με τη Λαμία έχει το ενδιαφέρον της.

Πρώτα απ’ όλα επειδή πολλοί μπορεί να το ξεχνάνε είναι ένα παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Συνεπώς και αυτό έχει τη σημασία του και δεν είναι κάτι αστείο. Πέρα απ’ αυτό, όμως, σε αυτό το παιχνίδι ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από την αρχή τα δύο νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Ζιλ Ντίας και τον Φράνκο Σολδάνο. Αμφότεροι θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τη Λαμία. Ο πρώτος έπαιξε για δέκα λεπτά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ ο δεύτερος για 27’ στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Ξάνθη και για 7 με τον Πανιώνιο.

Τα δύο νέα αποκτήματα θα παίξουν από την αρχή κόντρα στη Λαμία και είναι μία καλή ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα, αφού μέχρι τώρα έχουν παίξει ελάχιστα. Στο μεταξύ στα «φτερά» του Ολυμπιακού στο ματς του Κυπέλλου θα αγωνιστούν δύο από τις μεταγραφές. Από τη μία ο Ντίας και από την άλλη ο Μασούρας.