Μαρτίνς: «Παίρνω την ευθύνη για τις γρήγορες αλλαγές»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη-πρόκριση επί της Ξάνθης, ενώ ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά λόγω της αποχώρησης Μπουχαλάκη. Τι είπε για τον Φράνκο Σολδάνο.

Μαρτίνς: «Παίρνω την ευθύνη για τις γρήγορες αλλαγές»

Η εμφάνιση και η νίκη επί της Ξάνθης άφησε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παράλληλα ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός... ξέμεινε από αλλαγές στα τελευταία λεπτά κι έπαιξε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποχώρησης του τραυματία Μπουχαλάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Πειραιωτών στην κάμερα του OTE TV:

«Σήμερα κάναμε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο του α' ημιχρόνου αλλά και το διάστημα μετά την αποχώρηση του Μπουχαλάκη. Η ομάδα έχασε το επίπεδό της σε αυτά τα διαστήματα και παίρνω την ευθύνη για το γεγονός ότι οι αλλαγές μας πραγματοποιήθηκαν νωρίς

Όμως η νίκη μας ήταν δίκαιη, ήμασταν ανώτεροι και πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν η πρόκριση με μια καλή εμφάνιση. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα, αλλά θα θέλαμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας».

Ερωτηθείς για τον νεοαποκτηθέντα Φράνκο Σολδάνο που έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Ξάνθη, ο Μαρτίνς είπε:

«Δεν μπορουμε να τον χαρακτηρίσουμε από ένα παιχνίδι, πόσω μάλλον αφού μείναμε με παίκτη λιγότερο λίγο αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι ακόμα έτοιμος, ήταν καιρό εκτός δράσης, όμως είναι ένας ποιοτικός παίκτης που ξέρει να προσφέρει και από τον οποίο περιμένουμε πολλά».