Ουζουνίδης: Είμαι σίγουρος για τον Μπογέ, θα βοηθήσει

Μιλώντας μετά το ματς με τον Κισσαμικό, ο τεχνικό της ΑΕΚ εξέφρασε την πίστη του ότι ο Αργεντινοϊταλός επιθετικός έχει να προσφέρει ακόμα πολλά στον σύλλογο. «Βάζει μόνος του άγχος», σχολίασε.

Ουζουνίδης: Είμαι σίγουρος για τον Μπογέ, θα βοηθήσει

Τα του ματς δεν χρειάζονταν και ιδιαίτερης ανάλυσης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Κισσαμικό και έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε αρκετά και για τους ρόλους ορισμένων ποδοσφαιριστών του.

Στο αρχικό του σχόλιο βέβαια τοποθετήθηκε και γι’ αυτό το άνετο 5-0 επί των κρητικών: "Είχαμε κάνει ένα άσχημο παιχνίδι στην Κρήτη, αλλά ήταν βέβαιο πως στα δύο ματς, η καλύτερη ομάδα, που είμαστε εμείς, θα περνούσε. Ήταν ευκαιρία σήμερα να ξεκουράσουμε και κάποιους ποδοσφαιριστές. Ήρθε γρήγορα το γκολ και ηρέμησαν τα πράγματα. Είναι καλή ομάδα ο Κισσαμικός και είμαι σίγουρος πως δεν θα έχει πρόβλημα στην κατηγορία. Εμείς στο ξεκίνημα δεν ήμασταν τόσο σοβαροί όσο έπρεπε. Ήμασταν λίγο χαλαροί στην άμυνα».

Και συνέχισε μιλώντας ξεχωριστά για κάποιους παίκτες του: «Ο Μπότος μπήκε καλά στο παιχνίδι, ο Σβάρνας πρέπει να πάρει ρυθμό για να μπει στην ομάδα ενώ ήθελα να δοκιμάσω τον Μπογέ μπροστά. Ο Λούκας (Μπογέ) είναι ένα παιδί που έχει πολλά προσόντα. Αλλά βάζει περισσότερο άγχος ο ίδιος στον εαυτό του απ’ ότι του βάζουμε εμείς. Είμαι όμως σίγουρος γι’ αυτόν, θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Ο Μπακάκης έπαιξε αριστερά περισσότερο για να ξεκουραστεί ο Χουλτ».

Βοσνιάδης: Δεν έπρεπε να το παρατήσουμε

Από την πλευρά το ο Αλέκος Βοσνιάδης, δυσαρεστημένος με την έκταση του σκορ δήλωσε: «Η ΑΕΚ ήταν το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση. Εμείς για ενάμιση παιχνίδι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πήγαμε καλά στο πρώτο ενώ στο ΟΑΚΑ ξεκινήσαμε καλά, δεν κλειστήκαμε. Κάναμε τις φάσεις μας αλλά δεν προηγηθήκαμε. Η ποιότητα του Γκάλο έφερε το πρώτο γκολ. Μετά ο Τσιντώτας έβγαλε το σουτ του Χαλκιαδάκη και έπειτα ήρθε και το δεύτερο γκολ. Μετά το πέναλτι ήταν σα να αφήσαμε το παιχνίδι. Με αβίαστα λάθη δημιουργήσαμε αυτή την κατάσταση".

Και κατέληξε: «Είμαστε μια ομάδα που έχει καλό μέσο όρο ηλικίας. Αλλά οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές πρέπει να καταλάβουν ότι στο ποδόσφαιρο δεν σου χαρίζεται τίποτε. Είναι άλλο να χάσεις 2-0 από μια μεγάλη ομάδα και άλλο 5-0. Το παρατήσαμε στο τέλος δεν έπρεπε, αδικήσαμε τους εαυτούς μας, είναι όμως μαθήματα αυτά τα παιχνίδια για εμάς».

*Κόπηκαν 1751 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 6315 ευρώ.