Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 5-3: Χιτσκοκική πρόκριση για τους Αρκάδες!

Σε ένα απίστευτο ματς με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και συγκινήσεις, οι «κυανοκίτρινοι» της Τρίπολης απέκλεισαν οριακά τη μαχητική ΑΕΛ!

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 5-3: Χιτσκοκική πρόκριση για τους Αρκάδες!

Σε μια επική πρόκριση έφτασε ο Αστέρας Τρίπολης σε βάρος της ΑΕΛ, αφότου βέβαια οι «βυσσινί» του έβγαλαν το... λάδι, σε ένα απίστευτο παιχνίδι που έλαβε χώρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» το βράδυ της Τετάρτης (23/1)!

Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ, με τον γηπεδούχο Αστέρα να φτάνει τελικά στη νίκη-πρόκριση με 5-3, δεδομένου ότι η ΑΕΛ είχε κερδίσει το πρώτο ματς με 1-0!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 χάρη στο αυτογκόλ του Ζίζιτς στο 7' και το τέρμα του Μαρτίνεθ στο 41', όμως η Λάρισα επανήλθε με τον Ακόστα στο 52' για το 2-1.

Ο Αστέρας πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στο «χτύπημα» του Βαλιέντε στο 58', ωστόσο οι Θεσσαλοί απάντησαν δις με Σιβάβκα (60') και Ζίζιτς (75') δείχνοντας να «κλειδώνουν» την πρόκριση, καθώς οι Αρκάδες χρειάζονταν πλέον δύο γκολ για να περάσουν.

Κι όμως τα πέτυχαν! Αρχικά ο Καλτσάς έκανε το 4-3 στο 78' και ακολούθως ο Φερνάντεθ βρήκε επίσης δίχτυα στο 85' με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, γράφοντας το 5-3 και υπογράφοντας την ασύλληπτη πρόκριση!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Μαρτίνες, Βαλιέντε, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος (79’ Δουβίκας), Μουνάφο, Τσιλιανίδης (57’ Βλάχος), Φερνάντεθ (87’ Μπελόκ), Καλτσάς, Μανιάς.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι (64’ Ζίφκοβιτς), Σικάφκα, Καρανίκας, Ακόστα (79’ Γκόλιας), Σετσέροβιτς (46’ Νούνιτς), Γκοΐκοβιτς, Ζίζιτς, Φατιόν.