Τσιμίκας, Χασάν βασικοί μετά από μήνες στον Ολυμπιακό


Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα με την Ξάνθη και ορισμένα από τα νέα πρόσωπα πρόσωπα θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα μετά από πολύ καιρό.

Τσιμίκας, Χασάν βασικοί μετά από μήνες στον Ολυμπιακό

Θα είναι ένας... άλλος Ολυμπιακός ο αποψινός (19.30) με την Ξάνθη σε σχέση με τον Ολυμπιακό που είδαμε με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Αναφερόμαστε φυσικά στην κατάρτιση της ενδεκάδας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κούτρης, Βούκοβιτς, Σισέ και Γκερέρο, τέσσερις παίκτες που ήταν βασικοί στα τελευταία ματς.

Τη θέση τους θα πάρουν οι Τσιμίκας, Μιράντα, Μεριά και Χασάν αντίστοιχα. Το θέμα είναι ότι αν εξαιρεθεί ο Μεριά που είχε παίξει βασικός στο πρώτο ματς με την Ξάνθη στις 8 Ιανουαρίου, όλοι οι υπόλοιποι έχουν αρκετό καιρό να δουν το όνομά τους στο αρχικό σχήμα.

H τελευταία φορά που έπαιξε βασικός ο Τσιμίκας ήταν στις 29 Νοεμβρίου στην Ισπανία κόντρα στην Μπέτις. Ο Mιράντα από την πλευρά του αγωνίστηκε στο Κύπελλο με τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη στις 19 Δεκεμβρίου. Για τον Χασάν θα πρέπει να πάμε αρκετούς μήνες πίσω. Συγκεκριμένα, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» στις 11 Νοεμβρίου.

Σε περίπτωση που παίξει βασικός ο Μασούρας στα «φτερά» της επίθεσης, τότε για πρώτη φορά θα βρεθεί απευθείας στην ενδεκάδα.