Φρεσκάρει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την πρόκριση

Όλα ανοιχτά είναι για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός κόντρα στη Ξάνθη και με μοναδικό στόχο το εισιτήριο στα προημιτελικά.

Φρεσκάρει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την πρόκριση

Τις αποστολές που είχε για το πρωτάθλημα Ελλάδας της έβγαλε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Έκανε δύο «διπλά» και έχει μπροστά το την έξοδο στην Τρίπολη. Πριν απ’ όλα αυτά υπάρχει το ματς με τη Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας. Για ορισμένους μπορεί να μην είναι το ματς που θα τους κόψει την ανάσα, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα ματς στο οποίο παίζεται μία πρόκριση.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Ολυμπιακός είτε του αρέσει είτε όχι είναι το φαβορί. Αυτόν τον τίτλο πρέπει να τον δικαιολογήσει και μέσα στο γήπεδο. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους και να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά.

Τη Ξάνθη σε δύο παιχνίδια στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να τη νικήσει και μάλιστα κατάφερε να της βάλει μόνο ένα γκολ. Βέβαια στο πρώτο ματς για το Κύπελλο οι Πειραιώτες είχαν και ατυχία με τα δύο δοκάρια του Κώστα Φορτούνη.

Όπως και να ‘χει στον Ρέντη έχουν ετοιμαστεί για ένα δύσκολο και ζόρικο παιχνίδι όπως αυτό με τη Ξάνθη. Το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς αποδεικνύεται πολύ ζόρικος αντίπαλος και γι’ αυτό άλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση χτύπησε ξανά καμπανάκια στους ποδοσφαιριστές του. Πρόβα ενδεκάδας δεν έκανε ο 48χρονος κόουτς, όμως, τα κουκιά είναι μετρημένα για ορισμένες θέσεις.

Ο Σα αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Τοροσίδη, Τσιμίκα στα άκρα και Μεριά, Μιράντα στο κέντρο της άμυνας. Το πιθανότερο για τα χαφ είναι να δούμε ξανά Μπουχαλάκη και Γκιγιέρμε, ενώ στα άκρα είναι όλα ανοιχτά με τον Μασούρα και τον Ποντένσε να έχουν προβάδισμα. Φορτούνης και Χασάν θα καπαρώσουν τις άλλες δύο θέσεις. Ο Σολδάνο δεν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα παρόλο που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει χρόνο κατά τη διάρκεια του ματς.