Κόλμαν: «Λεπτομέρειες και λάθη μας κόστισαν»
Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την ήττα από τον ΟΦΗ και τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Κύπελλο Ελλάδας
Ο Κρις Κόλμαν ανέλυσε τα αίτια του αποκλεισμού του Αστέρα Τρίπολης από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας, τονίζοντας πως το παιχνίδι κρίθηκε από λεπτομέρειες και λάθη της ομάδας του.
Ο Ουαλός τεχνικός υπογράμμισε ότι στα πρώτα 25 λεπτά οι Αρκάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο στη συνέχεια ο ΟΦΗ πήρε τον έλεγχο, σκόραρε και έκανε το έργο του Αστέρα πιο δύσκολο.
Aναλυτικά όσα δήλωσε:
«Στο πρώτο ημίχρονο, στα πρώτα 24 λεπτά είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που όταν όλα ξεκινούν στραβά, πάνε στραβά. Μετά το 25' ο ΟΦΗ κυριάρχησε, σκόραρε και όλα έγιναν πιο δύσκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, φαινόμασταν λίγο κουρασμένοι, γιατί είχαμε μεγάλη αποχή και από τα παιχνίδια αποκτάς φυσική κατάσταση.
Και με 10 παίκτες κάναμε κάποια πράγματα. Ακολούθησε ο τραυματισμός του Αγγελίδη και όλα έγιναν πιο δύσκολα. Ήταν ένα παιχνίδι που όποια ομάδα έβαζε πρώτη γκολ θα είχε προβάδισμα. Δώσαμε ένα αχρείαστο φάουλ και δεχθήκαμε το γκολ από δικό μας λάθος».
Για τις πολλές αλλαγές: «Θέλαμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ. Κάναμε κάποιες αλλαγές, όμως έχουμε ένα ρόστερ ισάξιων παικτών και όλοι χρειάζονται λεπτά συμμετοχής. Χρησιμοποιήσαμε τον Αγγελίδη που έχει μέλλον μπροστά του.
Από εκεί και πέρα είχαμε αλλαγές στην ενδεκάδα, όμως στόχος ήταν να κερδίσουμε. Είχαμε τρεις παίκτες που σε σύγκριση με έναν μήνα πριν, αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, προσωπικοί λόγοι αλλά και οι παίκτες που έπαιξαν ήταν έμπειροι».
Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Ήταν ένα τεστ προετοιμασίας για μας εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ είχε δώσει ένα επίσημο παιχνίδι ήδη, είχε ρυθμό και είναι και καλή ομάδα. Δεν περιμένω διαφορετικό παιχνίδι».