ΑΟΧ Κισσαμικός-ΑΕΚ 1-1: Θύμα έκπληξης οι «κιτρινόμαυροι» (vid)

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι «κιτρινόμαυροι» με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, αφού έμειναν στο 1-1 στο πρώτο ματς στα Χανιά.

ΑΟΧ Κισσαμικός-ΑΕΚ 1-1: Θύμα έκπληξης οι «κιτρινόμαυροι» (vid)

Την πάτησε στο τέλος η ΑΕΚ στα Χανιά. Ο Ρίσκι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε για τον Κισσαμικό το γκολ του Πόνσε από το 37’ της αναμέτρησης και έτσι η «Ένωση» δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Ξεκάθαρα βέβαια παραμένει το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, μετά και το 1-1 της Κρήτης.

Το ματς είχε ρυθμό, αλλά όχι και πολλές φάσεις. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης λόγω των απουσιών των Γαλανόπουλου και Κρίστιτσιτς επιστράτευσε τον Μάνταλο στα χαφ ως παρτενέρ του Άλεφ ενώ στην ενδεκάδα μπήκε και ο Γκάλο για να παίξει δεξιός εξτρέμ.

Το τέρμα του Πόνσε (από οριακή θέση οφσάιντ) φαινόταν πως θα χάριζε τη νίκη στους φιλοξενούμενους καθώς στην επανάληψη το ματς δεν είχε καθόλου φάσεις. Οι αλλαγές των δύο προπονητών δεν βελτίωσαν την εικόνα των ομάδων τους.

Παρ’ όλα αυτά, στην εκπνοή, η αδράνεια της «κιτρινόμαυρης» άμυνας και η ικανότητα του Ρίσκι να βρεθεί στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, έφεραν αυτό το 1-1 που κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι (82' Τεγούσης), Σεσάι, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν (68' Καραγιάννης), Χαλκιαδάκης (62' Αρναρέλλης), Βρεττός, Ρίσκι.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Άλεφ, Μάνταλος, Γκάλο (79' Γιαννιώτας), Κλωναρίδης (71' Μοράν), Μπογέ (46' Λιβάια), Πόνσε.

Το γκολ της ΑΕΚ

Το γκολ του ΑΟΧ Κισσαμικού