Ράσταβατς: «Πετύχαμε το στόχο μας»

Ικανοποιημένος ο τεχνικός της Ξάνθης από το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχασε από τον Ολυμπιακό και μάλιστα δεν δέχτηκε ούτε γκολ.

Ράσταβατς: «Πετύχαμε το στόχο μας»

Η Ξάνθη δεν έχασε από τον Ολυμπιακό ούτε στο Κύπελλο, όπως δεν είχε χάσει και στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς που θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από το γεγονός πως η ομάδα του δεν ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της Ξάνθης μετά το φινάλε της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε: «Πολύ κρύο στη λιακάδα της Ελλάδας. Δύο στόχους είχαμε αρχικά να προετοιμαστούμε ενόψει του πρωταθλήματος και δεύτερον θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι πετύχαμε και τους δύο και είναι καλό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Έγινε ωραίο ματς, ανταγωνιστικό απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο», τόνισε ο κόουτς της ακριτικής ομάδας.

Αναφερόμενος στο ντεμπούτο του Μπαριέντος ο Ράσταβατς σχολίασε: «Χρειάζεται χρόνο, είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει και είμαι ικανοποιημένος απ’ αυτόν».