Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει»

Δεν... ενθουσιάστηκε ακριβώς ο Πέδρο Μαρτίνς με την εικόνα της ομάδας στο ματς Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη. Τι είπε για το ντεμπούτο του Γιώργου Μασούρα με τα ερυθρόλευκα.

Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει»

Δίκαιο χαρακτήρισε το τελικό 0-0 στην έδρα της Ξάνθης ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο των Πειραιωτών, κάνοντας λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης:

«Δεν ήμασταν αυτοί που έχουμε συνηθίσει να είμαστε. Δεν μπήκαμε όπως επρεπε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, όμως παρότι είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, βάσει της εικόνας του ματς το αποτέλεσμα είναι μάλλον δίκαιο».

Ερωτηθείς για το ντεμπούτο του Γιώργου Μασούρα με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε: «Είμαι ικανοποιημένος από τον παίκτη, όχι μόνο για την εμφάνισή του στο σημερινό ματς, αλλά και από τη γενικότερη δουλειά που έχει κάνει από τότε που ήρθε στην ομάδα μας».