Χιμένεθ: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»
Ο τεχνικός του Άρη, Μανόλο Χιμένεθ υπερασπίστηκε τους παίκτες του μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.
Ο Μανόλο Χιμένεθ φαινόταν… μπαρούτι εξαιτίας του γκολ που πέτυχε ο Γιακουμάκης στο τελευταίο λεπτό του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, αλλά υπερασπίστηκε τους παίκτες του στις δηλώσεις που έκανε.
Αναλυτικά:
Για το ματς: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι ωστόσο υπήρξε μια φάση κλειδί. Δεν θα ήθελα να την αξιολογήσω αυτή τη στιγμή αλλά και αυτή η φάση και κάποιες άλλες, θεωρώ ότι αδίκησαν την ομάδα μας».
Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του: «Οπωσδήποτε είμαι περήφανος για τους παίκτες μου παρότι δεν κερδίσαμε, είναι ο δρόμος που πρέπει να συνεχίσουμε ως ομάδα. Εμείς πρέπει να επαναλάβουμε ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να κρατάμε στον πάγκο 4-5 ποδοσφαιριστές».
Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Για μια ομάδα με το πάθος που έδειξε στα τελευταία παιχνίδια ο Άρης, κάθε στόχος είναι σημαντικός. Με αυτό το πάθος και την ώθηση από τους φιλάθλους, εμείς θα πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι, ευελπιστούμε ότι σύντομα θα επιστρέψουν τραυματίες και θα έχουμε καλύτερο μέλλον».
Για το αν η ομάδα του μπορεί να έχει διάρκεια: «Πρέπει να έχουμε πάντα αυτή τη νοοτροπία, αυτή τη διάθεση στο γήπεδο και εμείς αυτή τη στιγμή προσμονούμε να επιστρέψουν οι τραυματίες γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε 7-8 αλλαγές».