Οι πιτσιρικάδες που πήρε στην προπόνηση του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα ενόψει του ματς με τη Ξάνθη.

Οι πιτσιρικάδες που πήρε στην προπόνηση του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς

Πλησιάζει η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται την Τρίτη στη Ξάνθη σε ματς για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Στη Ξάνθη έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι για το 2018 ο Ολυμπιακός, στη Ξάνθη θα παίξει και το πρώτο του για το 2019. Πάλι για το κύπελλο Ελλάδας είχε αγωνιστεί η ομάδα του Πειραιά με αντίπαλο τότε τον Άρη Αβάτου.

Ήταν ένα ματς στο οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά από την Ακαδημία του συλλόγου. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας και ο Ολυμπιακός είχε παραταχθεί με νέο αίμα.

Βάσει του κανονισμού που ισχύει στο κύπελλο, όμως, η ομάδα του Πειραιά οφείλει να έχει στη 18άδα της παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Έτσι στην προπόνηση της Κυριακής ο Πέδρο Μαρτίνς είχε φωνάξει με την πρώτη ομάδα τους Αλέξανδρο Βοΐλη και Απόστολο Μαρτίνη.

Ο πρώτος έχει γεννηθεί στις 26 Μαΐου 2000 και είναι επιθετικός. Είχε παίξει για 14 λεπτά στο εκτός έδρας ματς με τη Παναχαϊκή, ενώ στον αγώνα με τον Άρη Αβάτου ήταν βασικός και έγινε αλλαγή στο 84’. Για τον Βοΐλη έχει εξαιρετική άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού θεωρεί πως έχει τα προσόντα να εξελιχθεί.

Ο Μαρτίνς έχει γεννηθεί στις 8 Ιανουαρίου 2001 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Στην αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου ο Μαρτίνης ήταν βασικός και είχε βγάλει ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Ο συγκεκριμένος θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που έχει στην ακαδημία του ο Ολυμπιακός και με τον Άρη Αβάτου είχε αρκετά καλή εικόνα. Τη Δευτέρα θα ανακοινώσει την αποστολή για τη Ξάνθη ο Μαρτίνς και οι δύο πιτσιρικάδες αναμένεται να συμπεριληφθούν σε αυτή. Να σημειώσουμε πως όλες αυτές τις ημέρες προπονείται με την πρώτη ομάδα ο Ηλίας Καραργύρης κι αυτό λόγω του θέματος που έχει προκύψει με τον Γιαννιώτη.