Αήττητος Σπάτων- ΠΑΟΚ 0-6: Χατ-τρικ ο Πρίγιοβιτς σε 45΄ (vid)

O ΠΑΟΚ συνέτριψε τον Αήττητο με 6-0 στα Σπάτα και πέρασε πρώτος από τον όμιλό του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Αήττητος Σπάτων- ΠΑΟΚ 0-6: Χατ-τρικ ο Πρίγιοβιτς σε 45΄ (vid)

Περίπατο έκανε ο ΠΑΟΚ στα Σπάτα (6-0) με αντίπαλο τον Αήττητο που λίγο πριν τη «σέντρα» έμεινε χωρίς προπονητή, μετά την παραίτηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Αν και έπαιξε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο ο Πρίγιοβιτς πρόλαβε και σημείωσε χατ-τρικ. Δύο γκολ πέτυχε ο Καρέλης και ένα ο Κάνιας.

Ο ΠΑΟΚ έχει αήττητο σερί στο Κύπελλο Ελλάδας 15 αγώνων, μετρώντας 14 νίκες και μια ισοπαλία.

Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό ο Καρέλης, για να διπλασιάσει στο 26΄ ο Κάνιας. Το 0-3 σημείωσε ο Πρίγιοβιτς στο 62΄, ο Καρέλης ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ στο 74΄ και ο πρώτος σκόρερ του «Δικεφάλου», Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τα τέρματά του στο 84ο και 85ο λεπτό, χάρις στα οποία έφτασε στο χατ-τρικ.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Αήττητος Σπάτων: Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς (46’ Λάμπρου), Ηρακλής, Σταματάκης, Βούκοβιτς (61’ Κοκκόρης), Κασνέτση, Χατζηιωαννίδης, Γροντής, Μάγκας (58’ Κατσέρης), Καλογέρης.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο (67’ Λύρατζης), Χατσερίδης, Μαλεζάς, Τόσκα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (64’ Μπαλογιάννης), Λημνιός, Καρέλης, Ουάρντα, Ακπόμ (46’ Πρίγιοβιτς).