Απόλλων Λάρισας- Λαμία 0-7: Πρόκριση με διαφορά γκολ (vid)

Απολαυστική Λαμία διέλυσε με 7-0 τον Απόλλων Λάρισας και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απόλλων Λάρισας- Λαμία 0-7: Πρόκριση με διαφορά γκολ (vid)

Σε ένα καταιγιστικό β΄ ημίχρονο η Λαμία συνέτριψε τον Απόλλωνα Λάρισας με 7-0 στην Φιλιππούπολη, για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση ως 2η του 3ου ομίλου, καθώς, με τα γκολ που σημείωσε σήμερα, υπερίσχυσε στην ισοβαθμία του Βόλου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και άνοιξαν νωρίς το σκορ, με κεφαλιά του Ασίγκμπα στο 10', ενώ είχαν και δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Επστάιν στο 17'. Ένα δεκάλεπτο του β' ημιχρόνου ήταν αυτό που «εκτόξευσε» το σκορ στο 0-4 και έβαλε πλέον την Λαμία σε τροχιά πρόκρισης. Στο 64' ο Μπουλούλης με διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα, στο 67' ο Μπαράλες με πλασέ έκανε το 0-3 και στο 69' ο Κωστίκας, που μόλις είχε περάσει στον αγώνα, ανέβασε τον δείκτη στο 0-4.

Στην συνέχεια ήρθε το 5ο γκολ στο 78' με τον Τσούκαλο, το 6ο στο 80' με τον Ρόμανιτς και το 7ο σαν... κερασάκι στην τούρτα πρόκρισης με τον Βασιλαντωνόπουλο στο 88'.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπιμάι - Παπαργυρίου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Καμπέρης, Σκούπρα, Χατζής, Κοντοές, Μπιμάι (46' Κοντοθανάσης), Σουλιώτης, Λίταινας, Λούκας Ράμος, Λουκάο (63' Μπέικος), Κουρτεσιώτης.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Παπαργυρίου (56' Μπαράλες), Καρυπίδης (56' Βασιλαντωνόπουλος), Καραγκούνης (68' Κωστίκας), Αναστασιάδης, Ρόμανιτς, Σκόνδρας, Επστάιν, Τσούκαλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ