Κισσαμικός-Παναθηναϊκός 1-2: Ο Βέργος με τη... δεύτερη (vid)

Είδε και έπαθε ο ΠΑΟ (1-2). Επικράτησε του ΑΟΧ/Κισσαμικού και πήρε τελικά την πρωτιά στον όμιλό του. Κακώς ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων στο 51ο λεπτό

Κισσαμικός-Παναθηναϊκός 1-2: Ο Βέργος με τη... δεύτερη (vid)

Παναθηναϊκός και ΑΟΧ/Κισσαμικός γνώριζαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης πως έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» κατηφόρισαν στα Χανιά με μοναδικό στόχο τη νίκη, έτσι ώστε να πάρουν και την πρώτη θέση στον όμιλό τους. Η νίκη απέναντι στον ουραγό της Β’ Εθνικής ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό ήρθε με τα χίλια ζόρια (1-2) και με ένα γκολ του Βέργου (είχε χάσει πέναλτι νωρίτερα) στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟ στο α’ μέρος είχε σε κέφια Εμμανουηλίδη, Αποστολάκη και προηγήθηκε με τον πρώτο (7’) ωστόσο οι γηπεδούχοι του Αλέκου Βοσνιάδη (ντεμπούτο στον πάγκο των Χανιωτών), έβγαλαν αντίδραση, ισοφάρισαν με τον Ρίσκι (στο 51΄κακώς του ακυρώθηκε γκολ) στο 54’ ενώ και μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, είχε καλές στιγμές με τον Αρναρέλλη για να σκοράρει και να...κλέψει την κορυφή στον όμιλο, έτσι ώστε να έχει στην επόμενη φάση μια θεωρητικά πιο εύκολη κλήρωση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), ο οποίος έκανε λάθος στη φάση του 51’ σε μια φάση όπου φαίνεται να έχει κάνει και σχετική υπόδειξη ο πρώτος βοηθός Νικολακάκης (Ηρακλείου). Δεύτερος βοηθός ο Παπαδάκης (Ηρακλείου). Ο Πούγγουρας είδε την κίτρινη κάρτα.

ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Δασκαλάκης, Σάλιακας (78’ Τόλι), Σισέ, Φαζός, Καραγεώργης, Γκίνη, Τεγούσης (55’ Σεληνιωτάκης), Καραγιάννης (70’ Αρναρέλλης), Βρεττός, Αποστολόπουλος, Ρίσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Πούγγουρας, Παντελάκης, Οικονόμου, Αποστολάκης (59’ Καμπετσής), Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε (59’ Μπουζούκης), Τζανδάρης, Στάικος, Εμμανουηλίδης (74’ Χατζηγιοβάνης), Βέργος.