Ηρακλής- ΠΑΣ Γιάννινα 2-0- Πέρασε ο ΠΑΣ, ελπίζει ο «Γηραιός»

Σπουδαία νίκη για τον Ηρακλή απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, υπό το βλέμμα του Μάνουλ Ρόκα.

Ηρακλής- ΠΑΣ Γιάννινα 2-0- Πέρασε ο ΠΑΣ, ελπίζει ο  «Γηραιός»

Καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Ηρακλής επικράτησε σήμερα στο Καυτανζόγλειο, για την αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου, του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0.

Παιχνίδι που έγινε υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες και καθορίστηκε από τα γκολ που πέτυχαν στο 58΄ ο Ρόβας και στο 76΄ ο Κλέιτον. Το θετικό αποτέλεσμα θα έχει αντίκρισμα για τους Θεσσαλονικείς στο θεσμό σε πιθανό «στραβοπάτημα» του Ατρόμητου αύριο, στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, απέναντι στη Θύελλα Καμαρίου.

Θεατής στις κερκίδες του γηπέδου ήταν ο νέος τεχνικός των «κυανόλευκων», Μάνουελ Ρόκα, ο οποίος αύριο θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή την Κυριακή (23/12), στο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Ηρακλής απείλησε πρώτη φορά, ουσιαστικά, στο 43΄, όταν σούταρε ο Πασάς, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ενεργητικότεροι ήταν οι ποδοσφαιριστές του στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, με συνέπεια να προηγηθούν στο 58΄ με πλασέ του Ρόβα. Στο 76΄, με εκτέλεση φάουλ, τρία λεπτά μετά την είσοδό του τον αγωνιστικό χώρο, ο Κλέιτον διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Ρόβας - Λουκίνας, Ευαγγέλου


Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Τάσος Κατσαμπής): Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Καλτσάς, Κωστούλας (68΄ Κλέιτον), Παναγιωτούδης, Πασάς, Χασομέρης (73΄ Περόνε), Ρόβας (82΄ Πτηνόπουλος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Νέοφυτος, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Κούζικ (83΄ Τζημόπουλος), Βιδάλ (λ.τρ. 45΄ Νάουμετς, Ευαγγέλου, Λουκίνας (83΄ Παμλίδης), Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο, Αθανασιάδης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ