Κύπελλο Ελλάδας: Ο διαιτητής στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Αυτός θα είναι ο άρχων της συνάντησης Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κύπελλο Ελλάδας: Ο διαιτητής στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τρίτη φορά τις τελευταίες ημέρες. Οι δύο αιώνιοι, μετά τα παιχνίδια για Κύπελλο και πρωτάθλημα που έληξαν 1-1, θα παίξουν τη Τετάρτη (5/2, 19:30), για το δεύτερο σκέλος της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Πλέον, μάθαμε και τον διαιτητή της αναμέτρησης, όπου πρόκειται για τον Ισπανό Elite Μονουέρα. Ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είχε διευθύνει το καλοκαίρι το Παναθηναϊκός-Λανς 2-0 και παλαιότερα τους αγώνες Ολυμπιακός-Πλζεν 4-0, αλλά και Παναθηναϊκός-Καμπάλα 1-0.

Ο 42χρονος ρέφερι θα έχε βοηθούς τους Ντιέγκο Μπαρμπέρο Σεβίγια, Ραούλ Καμπανιέρο Μαρτίνεθ, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Σότο Γκράντο Θέσαρ με τον Παπαδόπουλο.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110