Η Φραπάρ αναφέρει «απόπειρα βιαιοπραγίας» στο φ.α.

Απόπειρα βιαιοπραγίας σε βάρος της από ποδοσφαιριστή του Άρη μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό αναφέρει στο φύλλο αγώνα του τελικού η γαλλίδα διαιτήτρια Στεφανί Φραπάρ

Η Φραπάρ αναφέρει «απόπειρα βιαιοπραγίας» στο φ.α.

Η Στεφαβνί Φραπάρ αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι μετά το τέλος του τελικού ΠαναθηναϊκόςΆρης ποδοσφαιριστής των Θεσσαλονικέων αποπειράθηκε να την κλοτσήσει.

Η 41χρονη διαιτήτρια στο φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός – Άρης για τον επεισοδιακό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αναφέρει ότι υπήρξε απόπειρα βιαιοπραγίας εις βάρος της, καθώς άνθρωποι από τους Θεσσαλονικείς της επιτέθηκαν.

Η Γαλλίδα ρέφερι μάλιστα κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια με τη συνοδεία αστυνομίας, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να παραλάβει το μετάλλιό της.

Μάλιστα όπως τονίζεται από την ίδια ποδοσφαιριστής του Άρη, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται έκανε κίνηση να την κλοτσήσει, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών, αλλά και του παρατηρητή του αγώνα με την ομάδα του Άρη να αντιμετωπίζει ενδεχόμενο με βαριά τιμωρία.