Απαγορευτικό από την Αστυνομία για τον τελικό του Κυπέλλου

Η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως απαγορεύει τη μετακίνηση οπαδών Παναθηναϊκού και Άρη προς τον Βόλο.

Απαγορευτικό από την Αστυνομία για τον τελικό του Κυπέλλου

Χωρίς την παρουσία οπαδών θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/5) ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΕΛ.ΑΣ. μάλιστα με ανακοίνωση της απαγορεύει τη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού και του Άρη προς τον Βόλο και προς το γήπεδο.

Αναυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 και ώρα 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ», από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ισχύει:

Α) απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης – μεμονωμένης) φιλάθλων των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και Π.Α.Ε ΑΡΗΣ, στην πόλη του Βόλου από την Πέμπτη 23/05/2024 &

Β) απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης – μεμονωμένης) φιλάθλων των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, τόσο αυτών που βρίσκονται εκτός της πόλης του Βόλου όσο και αυτών που διαμένουν στην πόλη του Βόλου, κατά τη διεξαγωγή του τελικού το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Στο πλαίσιο αυτό έχει καταρτιστεί και θα εφαρμοστεί σχέδιο αστυνομικών μέτρων με την ανάπτυξη των ανάλογων δυνάμεων για την πραγματοποίηση αυστηρών ελέγχων στην πόλη κατά το ανωτέρω διάστημα με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.