Με συνταγή Ιβάν!

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να διεκδικήσει τον τίτλο του Κυπέλλου από τον Άρη προσπαθώντας να θυμηθεί πως έπαιζε έως τον Δεκέμβριο

Με συνταγή Ιβάν!

Η πραγματικότητα και το… χορτάρι αποφάνθηκαν πως το «πείραμα Τερίμ» απέτυχε παταγωδώς και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στον δρόμο που έως τα Χριστούγεννα αργά, αλλά σταθερά τον είχε φτάσει μέχρι εκεί.

Με τον Χρήστο Κόντη, έναν άνθρωπο που ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια της εποχής Γιοβάνοβιτς στην ομάδα όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά, οι «πράσινοι» ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να σώσουν τη χρονιά επιστρέφοντας στα… παιδικά βήματα.

Στον τρόπο δηλαδή με τον οποίο μέχρι ο Γιάννης Αλαφούζος να αρχίσει τα… πειράματα, είχε πορευθεί η ομάδα με λάθη και σωστά, αλλά με μια σταθερή πορεία, που είχε μια στόχευση.

Με αυτή τη φιλοσοφία και τη λογική λοιπόν ο Κόντης σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του στο «παιχνίδι της χρονιάς» προσπαθώντας να κάνει τους παίκτες του να βγάλουν από το… πίσω μέρος του μυαλού τους και τις… εγγραφές που είχαν κάνει στον «σκληρό δίσκο» τους από το καλοκαίρι όταν και άρχισαν να δουλεύουν κάποια πράγματα.

Φυσικά πατώντας ένα κουμπί δεν μπορεί κανείς να αλλάξει ξαφνικά τον τρόπο και την ένταση του παιχνιδιού του, αλλά κανείς στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στο χρονικό σημείο που βρίσκεται η ομάδα από το να παλέψει όσο και όπως μπορεί.

Φυσικά και ο Άρης από την πλευρά του θα προσπαθήσει με το… μαχαίρι στα δόντια να πάρει το Κύπελλο και να γράψει ιστορία.

Είναι μια σημαντική παράμετρος, την οποία λαμβάνουν υπόψη τους ιδιαιτέρως στο«τριφύλλι» , όπου γνωρίζουν πολύ καλά πως θα πρέπει να αντιτάξουν συγκέντρωση και πάθος.

Ακόμα και άνθρωποι που γνωρίζουν πως θα δώσουν τον τελευταίο τους αγώνα με την φανέλα της ομάδας. Διότι σε ακριβώς ίδια κατάσταση βρίσκονται και αρκετοί παίκτες του Άρη. Θα παίξουν όμως σαν να είναι το τελευταίο της ζωής τους!